تخفیف در فاکتور به چه هدفی انجام میشود؟ چرا گاها نیاز داریم تا در فاکتور کاهش قیمت ثبت کنیم؟
خرید و فروش دو عملیات اصلی هر کسب و کاری هستند. معمولا خرید و فروش برای کالا یا خدمت انجام میشود. جذابترین قسمت در هنگام خرید کالا، تخفیف گرفتن از فروشنده است که یکی از مهمترین سیاستها برای افزایش فروش نیز است. مدیران کسب و کارها با انتخاب یک استراتژی مناسب برای کاهش قیمت، میتوانند به کسب و کار خود رونق ببخشند.
برای ارائه کالا با قیمت نازلتر به مشتریان، راهکارهای بسیار زیادی وجود دارد. بعضی از این سیاستها عبارتند از: کاهش قیمت فروش در فصلهای خاص، یک خرید یک هدیه، قیمت پایینتر برای مشتریان ویژه و برای اعضای باشگاه مشتریان، کسر قیمت بصورت مبلغی و درصدی. بعضی از این موارد را میتوان مستقیم در فاکتور خرید یا فاکتور فروش اعمال کرد. کاهش قیمت درصدی و مبلغی از مواردی است که میتوان در فاکتورها مستقیماً اعمال کرد.
یکی از سوالات رایجی که برای اکثر مشتریان در نرم افزار صدور فاکتور آسانا مطرح است، مبحث نحوهی اعمال تخفیف در فاکتور میباشد. در آسانا میتوان به دو روش، کاهش قیمت را بر روی فاکتور اعمال کرد:
این روش شامل اعمال کسر قیمت بصورت درصدی و مبلغی برای هر یک از اقلام در فاکتور میباشد. به این صورت که در روش درصدی، عدد مورد نظر را وارد میکنیم و برنامه بصورت خودکار مبلغ درصد را محاسبه کرده و از قیمت کالا کسر میکند.
به عنوان مثال در فاکتور زیر برای دو ردیف اول، کاهش قیمت هم به صورت درصدی و هم به صورت مبلغی، در فاکتور اعمال شده است. همانطور که در عکس مشاهده میکنید، و در فاکتور کالای سوم به قیمت اصلی فروخته شد.
همچنین در روش درصدی، میتوان بجای نمایش ستون “درصد تخیف”، با نوشتن عدد و استفاده از علامت “%”، کاهش قیمت در ستون “تخفیف” و استفاده از Enter شاهد کاهش مبلغ باشیم.
قبلی
بعدی
این روش، شامل اعمال کاهش قیمت درصدی و مبلغی برای تمامی اقلام در فاکتور میباشد. در این روش کسر قیمت بصورت درصدی و مبلغی برای تمامی اقلام در فاکتور میباشد. به این صورت که در روش درصدی، عدد مورد نظر را وارد میکنیم و برنامه بصورت خودکار مبلغ درصد را محاسبه کرده و از قیمت تمامی کالاها کسر میکند.
به عنوان مثال در فاکتورهای زیر، ۵٪ کاهش قیمت در روش درصدی و ۲۰ هزار تومان در روش مبلغی کاهش قیمت داریم.
قبلی
بعدی