اتصال دستگاه کارتخوان به نرم افزارهای صدور فاکتور

اتصال دستگاه کارتخوان به نرم افزارهای صدور فاکتور

اتصال کارتخوان به نرم‌ افزار صدور فاکتور قابلیتی است که با دریافت مستقیم مبلغ صورتحساب از نرم افزار صندوق فروشگاهی، وجه را بدون نیاز به وارد کردن مبلغ بصورت دستی از مشتری دریافت می‌کند. این شیوه دریافت وجه باعث کاهش خطا می‌شود. و به عنوان یکی از روش های دریافت و پرداخت محسوب میشود. چون عوامل انسانی در آن دخیل نیستند. همچنین باعث بالا رفتن دقت جهت دریافت وجه از مشتری می‌شود. به دلیل استفاده روز افزون از کارت‌های بانکی، لزوم استفاده اتصال کارتخوان به نرم‌افزار صدور فاکتور و حسابداری برای صاحبان کسب وکار از اهمیت بالایی برخوردار است.

اتصال کارتخوان به نرم‌ افزار صدور فاکتور آسانا

اتصال کارتخوان به نرم‌افزار صدور فاکتور آسانا به این صورت است که هنگام خرید مشتری، مبلغ کالا از آسانا به دستگاه کارتخوان انتقال می‌یابد و در سیستم ثبت می‎شود. مشتری کارت را بدون وارد کردن مبلغ در دستگاه کارتخوان می‌کشد، و رمز کارت را وارد میکند و فرایند خرید را تکمیل می‌کند. آسانا می‌تواند مبالغ دریافتی را به کارتخوان‌ های پیشخوان الکتورنیک ایرانیان، شرکت توسعه و نوآوری شهر، پرداخت بانک ملت، داده ورزی سداد، سامان کیش، ایرانکیش، فن آوا کارت، آسان پرداخت، مبنا کارت را ارسال کند.

روش اتصال کارتخوان‌ها به آسانا

به کمک اتصال کارتخوان به نرم‌ افزار صدور فاکتور آسانا می‌توانید مبلغ برگه دریافت را برای دستگاه ارسال نمایید. سپس نتیجه تراکنش انجام شده برا روی دستگاه را در برنامه آسانا ثبت نمایید. جهت تعریف کارتخوان مسیر زیر را طی نمایید.

ریبون اطلاعات پایه -> کارتخوان

اتصال کارتخوان به نرم‌ افزار صدور فاکتور آسانا

بخش‌های مشخص شده در تصویر فوق به شرح زیر می‌باشد.

1- عنوان: یک نام جهت شناسایی کارتخوان تعریف شده.

2- بانک: در صورتی که در بخش معرفی بانک خصوصیت اتصال به کارتخوان” فعال شده باشد، در فهرست انتخاب بانک قابل رویت و انتخاب خواهد بود. انتخاب این گزینه در ثبت برگه دریافت کمک خواهد کرد که مقصد واریز مبلغ در برگه مشخص گردد.

3- نوع کارتخوان: نوعی را انتخاب نمایید که افزونه آن را تهیه کرده باشید. “در اینجا منظور شرکت‌های PSP ارائه دهنده دستگاه‌های کارتخوان می‌باشد”.

4- نحوه اتصال کارتخوان: بر اساس نحوه اتصال دستگاه کارتخوان با کامپیوتر انتخاب شود.

5- رنگ: جهت شناسایی کارتخوان تعریف شده بر اساس رنگ.

6- LAN: ارتباط در شبکه محلی (کابلی، بی‌سیم).

7- COM: ارتباط از طریق کابل مستقیم (شامل کابل USB).

8- Other: برخی از کارتخوان‌ها نیاز به اطلاعات بیشتری جهت اتصال دارند که می‌توانید از این بخش استفاده نمایید.

9- ثبت/افزودن: جهت ثبت تغییرات یا افزودن اطلاعات جدید.

10- فهرست کارتخوان‌های نصب شده.

11- ویرایش: ابتدا آیتم مورد نظر خود را از فهرست انتخاب نمایید. سپس بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید تا اطلاعات جهت اعمال تغییرات در کادر بالای فهرست آماده گردد.

12- حذف: برای حذف نیاز به انتخاب آیتم مورد نظر از فهرست می‌باشد. “آیتم حذف شده قابل بازگشت نمی‌باشد”.

* برای افزودن یک کارت خوان نیاز به تهیه افزونه آن کارت خوان می‌باشد.

* برای ارتباط دستگاه کارتخوان با کامپیوتر، نیاز به فعال‌سازی تنظیمات اتصال با رایانه توسط پشتیبان آن دستگاه کارتخوان می‌باشد.

اشتراک گذاری در ::

افزودن نظر شما